Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάντοβιτς: «Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, φάουλ το 2-1»

Μπάντοβιτς: «Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, φάουλ το 2-1»
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 16:29

Ο πρώην αμυντικός και προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ, στον απόηχο του ματς με την Άρσεναλ. Ξεκαθάρισε πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, καθώς, όπως είπε, «είμαι βέβαιος ότι ο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να ανατρέψουν την ήττα με 3-1».

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως η Άρσεναλ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό στο δεύτερο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να πετύχει την ανατροπή. Η αγγλική ομάδα έδειξε ξεκάθαρα πως έχει προβλήματα στην άμυνα και κάνει πολλά ατομικά λάθη. Το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ ήταν καθοριστικό, εάν και νομίζω πως ο σκόρερ της έκανα καθαρό φάουλ πριν κάνει το 1-2».

Για την παρουσία του Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας: «Ο τραυματισμός του Μπα, σε συνδυασμό με την απουσία του Σεμέδο, δημιούργησε κενό στο κέντρο της άμυνα και μοιραία ο προπονητής έβαλε τον Εμβιλά δίπλα στον Παπασταθόπουλο. Όμως, κι ενώ ο Γάλλος είναι αξιόπιστος όπου κι αν παίξει, ουσιαστικά δημιουργήθηκε κενό στα χαφ της ομάδας, εκεί δηλαδή που βρίσκει τη δύναμή του ο Ολυμπιακός, με την παρουσία των Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Πρέπει να πιστέψουν οι παίκτες πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά την ήττα, αλλά εάν ο προπονητής έχει το καλύτερο δυνατό υλικό και να μην έχει απώλειες την τελευταία στιγμή πριν από τη ρεβάνς, νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα το παλέψει. Φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να μη δεχθεί γκολ. Ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Ολυμπιακό, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το έχει αποδείξει, άλλωστε, πολλές φορές κατά το παρελθόν».

Διαβάστε επίσης