Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμαρά: «Δεν κοιμήθηκα. Όλοι πιστεύαμε σε κάτι καλύτερο»

Καμαρά: «Δεν κοιμήθηκα. Όλοι πιστεύαμε σε κάτι καλύτερο»
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 22:24

Στην απογοήτευση που ένιωσε και ο ίδιος για το αποτέλεσμα με την Άρσεναλ, στάθηκε ο Μαντί Καμαρά μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. «Δεν κοιμήθηκα καθόλου είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί πιστεύαμε όλοι μας σε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε τρεις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Τώρα όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε», δήλωσε αρχικά ο μέσος από τη Γουινέα.

Για την απουσία του Μπα: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Εάν είχαμε εκμεταλλευτεί καλύτερα τις δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τότε δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε τώρα γι' αυτό».

Για το εάν η κριτική έχει επηρεάσει τους παίκτες: «Δεν δίνω σημασία σε ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα δεν θέλω να επηρεάζομαι προσπαθώ να διατηρώ τις ελπίδες μου και κοιτάζω να ξεπεράσω αυτό που έχει συμβεί. Έχουμε ελπίδες όποιος θέλει να περάσει από εμάς έχει πάντα δυσκολίες».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Ο προπονητής θα μας πει πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και ποιους θα χρησιμοποιήσει. Θέλω όμως να αναφερθώ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο τι μπορούμε να κάνουμε και το οφείλουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στα προημιτελικά».

Διαβάστε επίσης