Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά γίγαντα Παναγιώτη Κελεσίδη! (videos)

Χρόνια πολλά γίγαντα Παναγιώτη Κελεσίδη! (videos)
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 10:37

Μία από τις τεράστιες μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του! Ο τεράστιος βετεράνος πορτιέρε του Ολυμπιακού γίνεται 71 ετών… έφηβος και συνεχίζει να παραμένει ανάμεσα στις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού. Τίμησε τη φανέλα με τον Έφηβο, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας για χρόνια και χρόνια και κατετάγη, ανάμεσα στους κορυφαίους που φόρεσαν ποτέ τα χρώματα του Ολυμπιακού!

Όσοι μιλούν για τον Παναγιώτη Κελεσίδη μιλούν για έναν γίγαντα! Για έναν άνθρωπο με ψυχή και πάθος, εντός και εκτός γηπέδων! Ο Παναγιώτης Κελεσίδης παρέμεινε και παραμένει πάντοτε κοντά στον Ολυμπιακό, τίμησε και τιμά και τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, πλέον. Δεν μπορούσε ποτέ και δεν μπορεί ακόμη, να φανταστεί εαυτόν, μακριά από τον Θρύλο…

Από το 1972, μέχρι το 1979, κατέγραψε στο ενεργητικό του 174 συμμετοχές, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προερχόμενος από τον Πανσερραϊκό, για τον οποίο έλεγε πάντα ότι είναι η… «μάνα του», ενώ ο Ολυμπιακός είναι ο «πατέρας του», έπαιξε για τρία χρόνια, μετά τη θητεία του στον Θρύλο, με τα χρώματα της Προοδευτικής. Τίμησε, φυσικά και το εθνόσημο, για 7 ματς, από το 1973, μέχρι το 1979.

Χρόνια πολλά γίγαντα! Γίγαντα της ιστορίας του Ολυμπιακού μας! Πολύχρονος!

Διαβάστε επίσης