Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό σκέφτεται ο Πέδρο για τον «άσο»…

Αυτό σκέφτεται ο Πέδρο για τον «άσο»…
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 11:59

Το θέμα που έχει σηκωθεί τις τελευταίες ημέρες, με τον Ζοζέ Σα, είναι λογικό να απασχολεί, πρωτίστως, τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος δεν χάνει την πίστη του, στον συμπατριώτη του, τερματοφύλακα της ομάδας. Το δεδομένο είναι, ωστόσο, ότι ο Σα δεν είναι στα καλύτερά του, τελευταία, με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίο να… «καθαρίσει» λιγάκι το κεφάλι του, ενόψει και της πολύ σημαντικής ρεβάνς, με την Άρσεναλ, για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μαρτίνς, λοιπόν, σκέφτεται να αποφορτίσει τον Πορτογάλο, στο σημερινό ματς, με την ΑΕΛ.

Λογικό, βεβαίως, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σα έχει φορτωμένο πρόγραμμα, παίζοντας Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, σε μία περίοδο, στην οποία η ψυχολογία του δεν ήταν και στα καλύτερά της. Με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η απόδοσή του, οδηγώντας τον σε λάθη, τα οποία ξέρουμε καλά ότι ο Σα… δεν κάνει, γενικά. Έτσι, με τη μεγάλη ρεβάνς, κόντρα στην Άρσεναλ, να πλησιάζει, ο Σα χρειάζεται μία αποφόρτιση, την οποία ο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει σήμερα.

Από εκεί και πέρα, Κρίστινσον και Τζολάκης μοιράζονται τις πιθανότητες να πάρουν, σήμερα, χρίσμα βασικού, στην 11άδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δούλεψε, τις τελευταίες ημέρες και με τους δύο, δείχνοντας ότι υπολογίζει στο να βάλει κάποιον εξ αυτών, στο αρχικό σχήμα, σήμερα. Όπως και να ‘χει, αναμένουμε τον Σα να μην είναι σήμερα, στην αρχική 11άδα. Αυτό έδειξαν οι δοκιμές του Μαρτίνς, στις προπονήσεις των τελευταίων 2-3 ημερών.

Διαβάστε επίσης