Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλάνο με 4-4-2 σήμερα, κόντρα στην ΑΕΛ

Πλάνο με 4-4-2 σήμερα, κόντρα στην ΑΕΛ
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 12:19

Όπως είπαμε και νωρίτερα, ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, σήμερα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους, οι οποίοι θα χρειαστούν ρυθμό, ενόψει και της ρεβάνς, με την Άρσεναλ. Ο Θρύλος έχει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, ώστε να κάνει σήμερα μία… γερή «προπόνηση», απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά να μη διακινδυνεύσει και οποιαδήποτε απώλεια, στη μάχη για το πρωτάθλημα. Και μία σκέψη που κάνει ο Μαρτίνς, αναφορικά με την 11άδα, είναι η χρησιμοποίηση του 4-4-2, ως διάταξης, για την ομάδα του.

Μπροστά, σε αυτό το 4-4-2, αναμένεται να δούμε Χασάν και Κάιπερς. Το έχουμε δει ξανά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα το δοκιμάσει. Το είχε κάνει και με τον Παναιτωλικό, στο Κύπελλο, αλλά και στα δύο ματς, με τον Άρη. Επίσης για το Κύπελλο. Τόσο ο Βέλγος, όσο και ο Αιγύπτιος, μπορούν να στηρίξουν την επίθεση της ομάδας, στο ματς με την ΑΕΛ. Και σε αυτό ποντάρει και ο Μαρτίνς.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους της 11άδας, πέραν του «άσου», για τον οποίο συζητήσαμε ήδη, αναμένουμε Σωκράτη-Εμιβλά στα στόπερ, Χολέμπας-Ανδρούτσο στα άκρα, Μπουχαλάκη-Τιάγκο Σίλβα στον άξονα, Ραντζέλοβιτς-Φορτούνη στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Μπορεί ο Θρύλος να υποστηρίξει και το 4-4-2, ως σύστημα και ο Μαρτίνς το δουλεύει, από καιρού εις καιρόν. Αναμένεται να το δούμε και σήμερα, λοιπόν.

Διαβάστε επίσης