Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν περνάει έτσι εύκολα, η μέση

Δεν περνάει έτσι εύκολα, η μέση
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 15:39

Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται όλοι, γύρω από το αποψινό ντέρμπι των «συμμάχων», ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Ο λόγος; Ο γνωστός. Ο Σωκράτης Διούδης. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του οδοντιάτρου πονάει, πάλι. Όπως και στο πρώτο μεταξύ τους, φέτος, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του και να δώσει το παρών, έτσι και τώρα, μοιάζει πολύ δύσκολο αυτό να συμβεί. Δεν περνάει έτσι εύκολα, η μέση. Δεν είναι εύκολο να σε αφήσει, από τη μια μέρα στην άλλη. Πόσο μάλλον από τη μια στιγμή, στην άλλη.

Κόντρα στον Ολυμπιακό είχε γίνει, πραγματικά, ένα θαύμα! Και ο Διούδης, παρότι με τα Γιάννενα, σε κοτζάμ προημιτελικό Κυπέλλου, δεν μπορούσε να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του, που αποκλείστηκε κιόλας στο φινάλε, με τον Ολυμπιακό τα κατάφερε και ήταν παρών! Ένα πραγματικό θαύμα, θα έλεγε κανείς!

Ανάλογο θαύμα χρειάζεται και σήμερα ο οδοντίατρος, αφού διαβάζουμε ότι ο Διούδης θα αποφασίσει αν θα παίξει, στο ζέσταμα του ντέρμπι «συμμάχων».

Βέβαια, τα θαύματα δεν είναι συνήθη, τη σήμερον ημέρα και δεν συμβαίνουν συχνά. Και το ότι συνέβη μία φορά, με τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί σήμερα και με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και η κατάσταση είναι… στην κόψη, που λέμε. Μεγάλη αγωνία επικρατεί. Μεγάλο άγχος, για το αν θα προλάβει ο Διούδης, στο «πράσινο στρατόπεδο».

Διαβάστε επίσης

Κλήθηκε στην εθνική ο Καμαρά…

Κλήθηκε στην εθνική ο Καμαρά…

Φόβος και τρόμος, για όλες τις ομάδες, οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών στην Αφρική, για αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους…