ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αρτέτα: «Αν το κάνουμε αυτό, θα μείνουμε έξω…»

Αρτέτα: «Αν το κάνουμε αυτό, θα μείνουμε έξω…»
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 11:59

Ο Αρτέτα δεν έμεινε ικανοποιημένος, από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, απέναντι στην Τότεναμ. Παρά τη νίκη. Και, εμφανίζοντας απόλυτη συνείδηση του τι έρχεται, στάθηκε στο ότι η ομάδα του κινδυνεύει να… μείνει εκτός Ευρώπης, εάν εμφανιστεί έτσι και την Πέμπτη. Ξέρει ο Αρτέτα, τι εστί Ολυμπιακός. Τον έζησε καλά και πέρυσι. Δεν είναι μόνο η απόδοση της ομάδας του, που τον προβλημάτισε, αλλά και ο αντίπαλος που έρχεται… Και ο Ισπανός είναι προβληματισμένος.

«Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι τα τελευταία δέκα λεπτά με έναν επιπλέον παίκτη στο γήπεδο (σ.σ: λόγω αποβολής του Λαμέλα στο 76’) ήταν πραγματικά κακός. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα και ίσως θα έπρεπε να δεχθούμε ένα γκολ. Είναι λοιπόν κάτι που πρέπει να βελτιωθεί και στην Ευρώπη αν το κάνουμε αυτό, είμαστε έξω», είπε αρχικά.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, ήμασταν πραγματικά κυρίαρχοι, πραγματικά σίγουροι για μεγάλες περιόδους, εκτός από τα τελευταία δέκα λεπτά, νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί», πρόσθεσε.

«Δημιουργώντας τον αριθμό των καταστάσεων και των ευκαιριών που δημιουργήσαμε, να είμαστε τόσο επιθετικοί και να ξανακερδίζουμε την μπάλα, να παίζουμε με προσωπικότητα, ήταν υπέροχο. Γενικά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες, τον τρόπο που έπαιξαν, το πνεύμα που δείχνουν και την ενέργεια που νιώθω όταν παίζουν. Είναι κρίμα που σήμερα (σ.σ: χθες) δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας, αλλά ελπίζουμε ότι μπόρεσαν να το απολαύσουν στο σπίτι τους».

Διαβάστε επίσης