Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα με Άρσεναλ: Συνέντευξη Τύπου στο… Ρέντη! (video)

Το πρόγραμμα με Άρσεναλ: Συνέντευξη Τύπου στο… Ρέντη! (video)
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 15:39

Μία σημαντική αλλαγή, στον τρόπο με τον οποίο καταρτίζεται το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, μέχρι να πάει στη σέντρα, του αγώνα με την Άρσεναλ, ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον εδώ και πολλά χρόνια, αφού πάντοτε η διαδικασία ήταν… αλλιώς. Συγκεκριμένα, Το πρωί της Τετάρτης, πριν την αναχώρηση για την Αγγλία, οι Πειραιώτες θα παραθέσουν την καιθερωμένη συνέντευξη Τύπου, για το ματς του Emirates, αλλά στο… Ρέντη!

Δείτε αναλυτικά:

Την Τετάρτη (17/3) στις 14:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Αγγλία, όπου την Πέμπτη (18/3) θα αναμετρηθεί με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του UEFA Europa League. Η αποστολή θα επιστρέψει την επομένη του αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Τετάρτη 17/3
10:00 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για τον πάροχο που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα)
12:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων
14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Λονδίνο.

Πέμπτη 18/3
19:55 Άρσεναλ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο «Emirates Stadium».

* Η προπόνηση της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17/3 στις 12:00 τοπική ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η Συνέντευξη Τύπου στις 13:30 (τοπική ώρα).

Διαβάστε επίσης