Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψου αγωνία, τώρα, οι… δευτερο-τριτο-τέταρτοι, να μην πέσουν με τον Θρύλο!

Σκέψου αγωνία, τώρα, οι… δευτερο-τριτο-τέταρτοι, να μην πέσουν με τον Θρύλο!
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 15:58

Κλήρωση πλέι οφ, σε λίγη ώρα! Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε, πάλι. Φανταστείτε να είναι κάποιος… Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και να… παρακαλάει να μη του τύχει ο Θρύλος, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ!

Να παρακαλάει να μην χρειάζεται, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, να έρθει στο Καραϊσκάκη! Και για να το πάρουμε το πράγμα στην… απόλυτα σωστή βάση του, ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει από το Emirates… θριαμβευτής και με την πρόκριση στους «8» του Europa League στα χέρια του. Αλλά μπορεί και να γυρίσει έχοντας χάσει την πρόκριση, από την Άρσεναλ… Και οι δύο συνθήκες μπορεί να ισχύσουν, έτσι είναι η μπάλα. Και ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μεγαθήρια και δη από την Premier League.

Σκεφτείτε, τώρα, να έχει γυρίσει ο Θρύλος θριαμβευτής, από το Λονδίνο και με την ψυχολογία, στα ύψη και να περιμένει να βρει μπροστά του, κάποιον από τους… δευτερο-τριτο-τέταρτους και καταφρονεμένους, της Σούπερ Λίγκας… Τι… γλέντι έχει να γίνει. Αλλά σκεφτείτε και το άλλο: Να μην έχει πάει το ματς, στο Λονδίνο, όπως αναμένει και στοχεύει ο Θρύλος. Και να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να… ξεσπάσει, πρώτη αγωνιστική, σε κάποιον από τους… δευτερο-τριτο-τέταρτους…

Να είσαι Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και να… παρακαλάς να μη σου τύχει ο Θρύλος, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ… Μη σου τύχει!

Διαβάστε επίσης