Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κι όμως: Ο... Αλαφούζος παραδέχεται ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ελέγχουν την ΕΠΟ!

Κι όμως: Ο... Αλαφούζος παραδέχεται ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ελέγχουν την ΕΠΟ!
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 20:21

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, συμβαίνουν και στις καλύτερες «συμμαχίες». Τι πράγμα; Το να παραδέχεται ο... Αλαφούζος ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ελέγχουν την ΕΠΟ!

Τα Μέσα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού φιλοξενούν άρθρα και κάνουν αναφορά στις εκλογές της ΕΠΟ και στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη και επιβεβαιώνουν ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν τον έλεγχο στην ΕΠΟ!

Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρει στο skai.gr: «Σύμφωνα με πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τέλος του μήνα, έχει ήδη διασφαλιστεί η εκλογή μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα ελέγχονται μόνο από τις ομάδες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ όπως ήδη διαφημίζουν εκπρόσωποι των δυο συγκεκριμένων ομάδων.

Με αυτό τον τρόπο, ο νέος πρόεδρος Θεόδωρος Ζαγοράκης που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, θα έχει καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα χωρίς να είναι σε θέση να λάβει καμία κρίσιμη απόφαση ή πρωτοβουλία.

Οι μεθοδεύσεις για την ανάδειξη των νέων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής εκ των οποίων οι 7 από τους 11 είναι ήδη μέλη της ΕΠΟ, προκαλούν ευλόγα ερωτηματικά και καθιστούν γράμμα κενό την νέα προσπάθεια για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το προσέξατε; «...την νέα προσπάθεια για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου». Μα δεν είχαμε «εξυγίανση» μέχρι σήμερα;

Τους εκθέτει ο πρώην «σύμμαχος». Πρώην ή νυν, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Πάντως τους εκθέτει...

Δεν είναι φοβερό;

Διαβάστε επίσης