Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαθε πλάκα η Θεοδωρίδου με τον Μαρινάκη για την «Έξαψη»! (video)

Έπαθε πλάκα η Θεοδωρίδου με τον Μαρινάκη για την «Έξαψη»! (video)
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 - 11:39

Για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη δημιουργία των στίχων του τραγουδιού «Έξαψη» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου το πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μέσα σε μια εβδομάδα δημιουργήθηκε το τραγούδι χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο «ανθρωπίνως αδύνατο».

«Δε γνωριζόμασταν καθόλου. Ούτε κοινωνικά. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο. Εκεί πρώτη φορά μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, την Έξαψη.

Εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Μου είπε «βεβαίως». Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, «ωραία σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις». Λέω «μισό λεπτό, δε γράφονται έτσι τα τραγούδια».

Όλα αυτά έγιναν Δευτέρα απόγευμα. Μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική. Του εξήγησα τι και πως, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους. Την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί και τελειώσαμε το τραγούδι. Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Κωδικός... 6-3-1! (video)

Ολυμπιακός: Κωδικός... 6-3-1! (video)

Θυμηθείτε τι έκανε ο Ολυμπιακός στα 10 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με αντιπάλους τις ομάδες που θα συναντήσει και στα πλέι οφ...