Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δυσκολίες για Χασάν, Ματιέ...

Οι δυσκολίες για Χασάν, Ματιέ...
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 - 14:53

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, έχοντας να αντιμετωπίσει δεδομένες δυσκολίες, αλλά και απουσίες. Τα προβλήματα, άλλωστε, παραμένουν αρκετά.

Ο Αχμέντ Χασάν και ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι τα δύο τελευταία προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό, στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΛ και στο πέρασμα του Θρύλου από το Αλκαζάρ με 3-1.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο μετά το γκολ που σημείωσε, ενώ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός χτύπησε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Πάντως, ακόμα και σήμερα, και οι δύο πονάνε, κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Emirates» (18/3, 19:55).

Θέλουν πολύ να παίξουν, δεδομένο είναι αυτά, αλλά με τα ως τώρα δεδομένα οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Τόσο ο Χασάν, όσο και ο Βαλμπουενά έχουν αντικειμενικές δυσκολίες να είναι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του Αρτέτα και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση.

Πονάνε και οι δύο και ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει και αύριο πώς θα είναι και ακολούθως θα αποφασίσει.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί και την Τετάρτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα «πετάξει» με προορισμό το Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης