Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι σωστό… (videos)

Αυτό είναι σωστό… (videos)
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 11:19

Όλα είναι έτοιμα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται, λίαν συντόμως, να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Θρύλου, για ακόμη έναν χρόνο. Ο Γάλλος παικταράς δεν δείχνει να σκέφτεται την αποχώρησή του, από το λιμάνι. Κάθε άλλο. Έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του, για την ομάδα, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή. Κάτι απολύτως λογικό, φυσικά, αφού ο «μαέστρος» έχει προσφέρει πάρα πολλά, στην ομάδα του Μαρτίνς, εδώ και δύο χρόνια. Και συνεχίζει να προσφέρει.

Η προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία του, δεν δείχνει να προβληματίζει κανέναν στον Ολυμπιακό. Ούτε και τον Μαρτίνς, φυσικά, ο οποίος στο πρόσωπο του Ματιέ βλέπει τον ηγέτη που θέλει, για την ομάδα του, εντός γηπέδου. Ο Γάλλος παίζει, πλέον, πολύ πιο έξυπνα. Κάνει συντήρηση δυνάμεων, μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου χρειάζεται, αλλά χωρίς να παραμελεί, ποτέ, τη νοοτροπία του. Η οποία υπαγορεύει, απλούστατα το… «τα δίνω όλα»! Και αυτό ζητάει από τον Ματιέ, ο Θρύλος, για τη νέα σεζόν, που θα έρθει.

Οι δύο πλευρές αναμένεται σύντομα να επιβεβαιώσουν την παραμονή του Γάλλου, εδώ. Ο ίδιος το θέλει, ο Ολυμπιακός το θέλει, είναι -πλέον- θέμα χρόνου, να γίνει, επισήμως, πράξη.

Διαβάστε επίσης