Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σεμέδο ήθελε, το ιατρικό επιτελείο δεν ρίσκαρε…

Ο Σεμέδο ήθελε, το ιατρικό επιτελείο δεν ρίσκαρε…
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 13:19

Είναι «τρελός» με τον Θρύλο, ο Σεμέδο. Δεδομένο αυτό. Ο Πορτογάλος είχε… χτυπήσει κόκκινο και καιγόταν πάρα πολύ, να δώσει το παρών και να καταφέρει να παίξει, απέναντι στην Άρσεναλ, στη ρεβάνς της Πέμπτης (18/3, 19:55). Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει πράξη. Ο Πορτογάλος μπορεί να… καίγεται και να θέλει να επιστρέψει, το συντομότερο δυνατό, στην ενεργό δράση. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά μόλις 16 ημέρες, μετά τον τραυματισμό του, το να επιστρέψει και να παίξει, έμοιαζε -και ήταν- αδύνατο…

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν επρόκειτο να ρισκάρει τη συμμετοχή του Σεμέδο. Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν ότι ο Σεμέδο θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 με 6 εβδομάδες και έτσι είναι δύσκολο, μέσα σε 16 ημέρες, ο Πορτογάλος να πάρει το «ΟΚ», από τον κ. Χρήστο Θέο, να είναι παρών στο Emirates και να παίξει.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού δεν επρόκειτο να ρισκάρει, σε καμία περίπτωση, το να μπει ο Σεμέδο, σε ένα τόσο δυνατό, κρίσιμο και «βαρύ» ματς, ως το πρώτο του, μετά τον τραυματισμό του. Ο κ. Θέος έχει δείξει, πολλές φορές, στο παρελθόν, ότι ορθώς βάζει, πάνω από όλα, την υγεία των αθλητών της ομάδας. Και το ίδιο κάνει και ο Μαρτίνς, ο οποίος σέβεται τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις του κ. Θέου, σε ό,τι αφορά τις επιστροφές παικτών, στην ενεργό δράση, μετά από τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης