Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 4-3-3 θα είναι… αλλιώς! (videos)

Με 4-3-3 θα είναι… αλλιώς! (videos)
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 14:18

Ο Θρύλος πηγαίνει στο Λονδίνο, για να ανατρέψει μία πολύ δύσκολη, εις βάρος του κατάσταση, απέναντι στην Άρσεναλ. Το 3-1 είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, για να το ανατρέψει, αλλά όχι απίθανο. Ο Ολυμπιακός είναι άλλωστε. Το έκανε πέρυσι, μπορεί να το κάνει ξανά. Να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση. Ο Μαρτίνς, βλέποντας τον Μπα να γίνεται ξανά, κανονικά, μέρος της ομάδας και να μπαίνει σε όλη την προπόνηση, έχει το δικαίωμα να σχεδιάζει, ξανά την ομάδα του, με διάταξη 4-3-3.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά πως η ομάδα του λειτουργεί όπως πρέπει, με αυτή τη διάταξη. Αυτή είναι που έχει δουλέψει, στο μέγιστο βαθμό και με αυτή, οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν να διαβάζουν, στο 100%, ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πως το 4-3-3 τονώνει και ψυχολογικά την ομάδα. Η 11άδα του Θρύλου, στη φυσική της διάταξη, αποδίδει στον μέγιστο βαθμό, αυτό που μπορεί να βγάλει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως αν ο Μπα δώσει, οριστικά, το παρών, στο ματς, το βράδυ της Πέμπτης, μπορεί να ρυθμίσει όλο το παιχνίδι, απέναντι στους Λονδρέζους!

Με τον Εμβιλά να επανέρχεται στη μεσαία γραμμή και τον Μπα να δίνει ισορροπία στο κέντρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός μπορεί να βγάλει καλύτερα πράγματα, στο χορτάρι του Emirates. Το 4-3-3, λοιπόν, εφόσον επανέλθει, μπορεί να ωθήσει τον Θρύλο, στον στόχο του.

Διαβάστε επίσης