Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο «άδειασμα» στον Γραμμένο

Το μεγάλο «άδειασμα» στον Γραμμένο
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 21:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και κλάμα στην ΕΠΟ, όπου ο Γραμμένος και η παρούσα Εκτελεστική Επιτροπή ήθελαν να αποχωρήσουν με... θόρυβο από το ποδόσφαιρο, όμως έμειναν στα κρύα του λουτρού. Για την ακρίβεια η FIFA και η UEFA τους άφησαν στα κρύα του λουτρού καθώς δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση στην επιστολή που εστάλη στις 27/02 ότι τάχα ο Αυγενάκης παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο. Για αυτό και στην ΕΕ της 16ης Μαρτίου αποφάσισαν να στείλουν νέα επιστολή με τις παρατηρήσεις της νομικής υπηρεσίας σχετικά με διατάξεις που θεωρούν ότι παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο! Δηλαδή, κάθε 10-15 θα στέλνουν και μια επιστολή.

Για να δείτε που κατάντησε η διοίκηση Γραμμένου την ΕΠΟ, άλλες εποχές, με άλλες διοικήσεις, η FIFA και η UEFA απαντούσαν την επόμενη κιόλας μέρα, σε παρόμοιες επιστολές. Όμως, η... εξυγίανση βύθισε το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία, με αποκορύφωμα ότι μόνο που δεν χειροκρότησαν που ο Κοντονής αφαίρεσε τη νομική διάταξη που προέβλεπε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και είχε μπει στο νόμο Ορφανού, μετά από απαίτηση των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ.

Η διοίκηση Γραμμένου, στην παρούσα φάση, δεν έχει αντιληφθεί τις καλές σχέσεις του Αυγενάκη με τις FIFA, UEFA. Με την επιστολή περί δήθεν παρέμβασης του νυν Υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο και με τις παρατηρήσεις της νομικής υπηρεσίας της ομοσπονδίας (σ.σ. τα ίδια θα λένε αλλά σε δουλειά να βρίσκονται), η ΕΠΟ ονειρεύονταν να διαταράξει τις σχέσεις μεταξύ τω δυο πλευρών. Στο Πάρκο Γουδή αγνόησαν ότι η συζήτηση των διεθνών ομοσπονδιών με τον Αυγενάκη για αλλαγές νομικών διατάξεων μετατέθηκε για μετά την κατάθεση του αθλητικού νομοσχεδίου το οποίο έχει περάσει από διαβούλευση και έχει μπει στην τελική ευθεία για να κατατεθεί στη Βουλή.

Επίσης, η διοίκηση Γραμμένου τι λόγο να έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν μετράει μέρες; Να μην ξεχνάμε ότι έχουν εξαγγείλει εκλογές για τις 27 Μαρτίου και ο Γραμμένος δεν θα είναι υποψήφιος καθώς θα τον διαδεχθεί ο Ζαγοράκης.

Διαβάστε επίσης