Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ξανάγινε! Και... φάπες έφαγε και συγνώμη ζήτησε!

Δεν ξανάγινε! Και... φάπες έφαγε και συγνώμη ζήτησε!
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 23:39

Απίστευτες στιγμές και μετά απορούν. Ακούς τα ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες ημέρες. Λένε πως έγινε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, όσο και μετά το τέλος του, όταν ακολούθησαν τα λαϊκά δικαστήρια. Τα όσα ακολούθησαν, επίσης γνωστά. Δημοσιεύματα για διαζύγιο, πρόωρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν προέκυψε.

Δεν μπορούσε και να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Δεν θα μπορούσε να καλυφθεί αυτή η αποζημίωση, ειδικά τέτοιες εποχές που ο Ιβάν είναι στο Ροστόφ και γκρινιάζει για τα έξοδα που έχουν γίνει και δεν φέρνουν αποτελέσματα.

Ο Πασχαλάκης έτσι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Τι έκαναν όμως οι αθεόφοβοι στον ΠΑΟΚ; Του είπαν να ζητήσει και συγνώμη για να επιστρέψει. Βγήκε έτσι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, για να μπορεί να κυκλοφορήσει στην πόλη και να καθίσει κάποια στιγμή και κάτω από τα δοκάρια.
Δεν πιάνει και τίποτα ο Ζίφκοβιτς και έχουν αγχωθεί βλέπετε.

Τι να κάνει και ο Πασχαλάκης; Τον έβγαλαν σέντρα οι φοβεροί παράγοντες του ΠΑΟΚ. Βρέθηκε να τον κυνηγάνε και να ζητάει και συγνώμη.

Διαβάστε επίσης