Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομπαμεγιάνγκ: «Να προσέξουμε τον αντίπαλο»

Ομπαμεγιάνγκ: «Να προσέξουμε τον αντίπαλο»
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 17:21

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, αλλά και το περιστατικό που είχε με τον Μικέλ Αρτέτα, μίλησε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν πολύ στη ρεβάνς, ώστε να μην κινδυνέψουν από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Είναι σπουδαίο (το αποψινό) ματς για μας. Παλέψαμε τόσο σκληρά την περασμένη Πέμπτη για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση, έτσι τώρα έφτασε η στιγμή να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε ακόμη πολλά. Ξέρουμε όλοι τι συνέβη με αυτούς πέρσι.

Ήμασταν σε πλεονεκτική θέση τότε μετά το πρώτο ματς αλλά δεν τους αποτελειώσαμε και τιμωρηθήκαμε αυστηρά για αυτό. Αυτό μας στοίχισε πολύ, ήταν πολύ σκληρό χτύπημα. Νομίζαμε ότι είχαμε περάσει... Για μένα επίσης ήταν οδυνηρό που χάσαμε εκείνο το παιχνίδι...»

Και συνέχισε:

Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Πρέπει να επωφεληθούμε από το αβαντάζ, να προσέξουμε τον αντίπαλο αλλά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η διοργάνωση έχει φτάσει σε κρίσιμα στάδια. Έχουμε βρεθεί ξανά εδώ στο Europa League και ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που έχουν μείνει μπορούν να σε πληγώσουν. Στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε για τι είμαστε ικανοί.

Δείξαμε χαρακτήρα κάνοντας ανατροπή μετά από ένα λάθος. Αλλά επίσης μιλήσαμε στην ομάδα για το πώς πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα λάθη, πώς να παίρνουμε τις έξυπνες αποφάσεις στο τερέν και να μη δίνουμε δώρα στον αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης