Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τρεις νίκες ο Θρύλος, στο Νησί, δύο όλοι οι άλλοι μαζί…

Τρεις νίκες ο Θρύλος, στο Νησί, δύο όλοι οι άλλοι μαζί…
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 11:26

Τρίτο «διπλό» έκανε ο Ολυμπιακός, χθες το βράδυ, στην Αγγλία. Στην Αγγλία! Επί ομάδα της Premier League! Επί της Άρσεναλ, συγκεκριμένα, όχι καμιάς… τελευταίας. Απέναντι σε ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό brand της Premier League, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, συνολικά, ο Ολυμπιακός έκανε χθες, Πέμπτη 18/3, το τρίτο του διπλό, στο Νησί! Την ίδια ώρα, οι άλλοι, οι… απέναντι, έχουν κάνει… δύο, όλοι μαζί!

Εκείνοι οι οποίοι βγαίνουν και λένε για την πορεία του Ολυμπιακού, για το αν είναι επιτυχημένη η ευρωπαϊκή του παρουσία, ή όχι, εκείνοι οι οποίοι βλέπουν τις αγαπημένες τους ομάδες, κάθε χρόνο να βυθίζονται, ολοένα και περισσότερο, στην ευρωπαϊκή ανυπαρξία, έχουν μετρήσει, συνολικά, σε επίπεδο… συμμαχίας και «εξυγίανσης»… δύο διπλά στην Αγγλία. Από όλες τις ομάδες που… στηρίζουν, μαζί!

Ένα διπλό έχει η ΑΕΚ επί της Ντέρμπι Κάουντι το 1976 για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA (2-3), ένα ο ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ το 2011 για τη φάση των ομίλων του Europa League (1-2), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα διπλό στην Αγγλία!

Που πάνε, βρε, οι τοσοδούληδες; Που πάνε να συγκριθούν με τον Θρύλο; Είναι δυνατόν…;

Διαβάστε επίσης

Ξύπνησαν οι… λογιστές!

Ξύπνησαν οι… λογιστές!

Περίμεναν την έκβαση του αγώνα, για να βγάλουν τα… λογιστικά βιβλία και να μας πουν τα… δικά τους!