Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα Premier League υποκλίνεται στον Ολυμπιακό για τη φυσική κατάσταση!! (video)

Ομάδα Premier League υποκλίνεται στον Ολυμπιακό για τη φυσική κατάσταση!! (video)
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 20:20

Το ότι η Premier League είναι πρωτάθλημα άλλου επιπέδου και ρυθμού, είναι γνωστό και δεν χωράει και αμφιβολία. Εκεί, οι κορυφαίες ομάδες παίζουν σε άλλη ταχύτητα, σε άλλο ρυθμό και είναι τέτοιο το επίπεδό τους που είναι πραγματικά δύσκολο και σπάνιο να τις κοντράρεις. Συν, φυσικά, την τεράστια διαφορά και στο μπάτζετ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, εκτός από την Άρσεναλ με το 1-0 στο «Emirates», κέρδισε κι άλλα πράγματα. Κέρδισε για άλλη μία φορά το σεβασμό των Άγγλων. Και των φιλάθλων της Άρσεναλ, αλλά και των μελών της Άρσεναλ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις και του Λένο, αλλά και του Αρτέτα.

Ο Ολυμπιακός, όμως, «κέρδισε» και άλλα πράγματα! Όταν, λοιπόν, βλέπεις ομάδα της Premier League να σου υποκλίνεται για τη δουλειά που έχεις κάνει στη φυσική κατάσταση και στην προετοιμασία και της σεζόν και του αγώνα, τότε μάλλον κάτι έχεις κάνει καλά.

Και αυτά τα credits ανήκουν πρωτίστως στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, όσο και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δείτε την ατάκα που είπε ο Μικέλ Αρτέτα και θα καταλάβετε: «...Υποφέραμε στα τελευταία λεπτά γιατί είχε καλύτερη φυσική κατάσταση ο αντίπαλος. Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός».

Το να λέει ομάδα της Premier League πως «είχε καλύτερη φυσική κατάσταση ο αντίπαλος», είναι ένας τεράστιος έπαινος για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό. Δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε επίσης