Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανικανότητα, με μεγάλο στόμα: Ο χειρότερος συνδυασμός

Ανικανότητα, με μεγάλο στόμα: Ο χειρότερος συνδυασμός
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - 10:18

Τι να λέμε, τα ίδια και τα ίδια. Δεν αλλάζει τίποτα, δυστυχώς, εδώ στη χώρα της... εξυγίανσης. Ο Ολυμπιακός μόνος του να παλεύει στην Ευρώπη, για το δικό του ευρωπαϊκό στάτους, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά. Και οι άλλοι, γύρω-γύρω, αραχτοί στον καναπέ, να… κάνουν κριτική. Όχι οι ίδιοι, επισήμως, εκείνοι ούτε αυτό δεν κάνουν.

Αναλαμβάνουν τη δουλειά, τα… παιδιά της προπαγάνδας, φυσικά. Ανικανότητα, με μεγάλο στόμα: Ο χειρότερος συνδυασμός, που λέμε και στον τίτλο. Ένα μάτσο αδύναμοι, οι οποίοι συσπειρώθηκαν, μπας και γίνουν δυνατοί, για να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό. Και έκτοτε έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τις ομάδες τους, φυσικά. Και το μόνο που είναι ικανοί να κάνουν, είναι να στρώνονται στον καναπέ τους και να σχεδιάζουν σενάρια, για το πως θα «την πουν» στον Θρύλο… Μέχρι εκεί πάνε, πλέον.

Αν, όλοι όσοι σπαταλάνε χρόνο και χρήμα να… μειώσουν τον Ολυμπιακό, ασχολούνταν σοβαρά με τις ομάδες τους, θα ήμασταν και καλύτερα. Συνολικά ως ποδόσφαιρο. Και οι ίδιοι, φυσικά. Αλλά και ο Ολυμπιακός, φυσικά. Μηδενικός ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Μηδενικός. Ένα τίποτα έχει να προσφέρει η Σούπερ Λιγκ, στον Ολυμπιακό, από πλευράς ανταγωνισμού. Και όμως, ο Θρύλος συνεχίζει να τραβάει μόνος του το κουπί. Και να ωθεί εαυτόν προς τα επάνω. Αλλά την Ελλάδα συνολικά. Όπως μπορεί, όσο μπορεί, μόνος…

Έτσι δεν μάθαμε, όμως; Μόνοι μας και όλοι τους…;

Διαβάστε επίσης