Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένη η στήριξη στον Μπα (videos)

Δεδομένη η στήριξη στον Μπα (videos)
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 - 08:33

Η ενέργεια του Ουσεϊνού Μπα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ που έφερε και την αποβολή του είναι κίνηση που ειδικά σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να γίνεται. Και ο πρώτος που το ξέρει είναι ο ίδιος.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο ίδιος ο Μπα κατάλαβε το λάθος του. Και το κατάλαβε αμέσως, μιας και ήταν χαρακτηριστική η εικόνα του να είναι περίλυπος στο χώρο της φυσούνας.

Όπως και να ‘χει, η στήριξη στον Σενεγαλέζο αμυντικό από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένη. Δεν χωράει αμφιβολία σε κάτι τέτοιο. Έκανε ένα λάθος, προχωράμε παρακάτω. Το θέμα είναι μέσα από αυτά τα λάθη να μαθαίνεις και ο Ουσεϊνού Μπα έχει δείξει πολύ μεγάλη βελτίωση και πρόοδο αυτά τα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του τον στηρίζει και όπως έχει κάνει άπειρες φορές με παίκτες του, τους στηρίζει όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα.

«Αυτή η συζήτηση με τον Μπα θα γίνει. Δεν έχει γίνει. Θα είναι ανάμεσα σε εμένα και τον παίκτη, θα είναι ιδιωτική. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα θέλαμε να έχουμε πάρα πολλούς παίκτες σαν τον Μπα, επαγγελματίες με τόσο καλό αγωνιστικό πνεύμα. Είναι πάντοτε παρών, όποτε η ομάδα τον χρειάζεται. Είτε είναι τραυματίας είτε δεν είναι 100% διαθέσιμος. Είναι πάντα εδώ και φωνάζει «ΠΑΡΩΝ» ξεσηκώνοντας έτσι και τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι ένα πάρα πολύ παράδειγμα και θέλουμε πάντα όλοι οι παίκτες μας να είναι το ίδιο επαγγελματίες. Το περιστατικό στο Λονδίνο ήταν ατυχές, αδικεί τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεν πρέπει φυσικά να επαναληφθεί γιατί τιμωρεί την ομάδα και τον παίκτη. Κάτι που στερεί από τον ίδιο, τις ίδιες του τις ικανότητες και τις δυνατότητες.

Έχει ένα τόσο έντονο αγωνιστικό πνεύμα, που τον κάνει να θέλει πάρα πολύ να βοηθάει την ομάδα. Πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλός αθλητής. Μετά το περιστατικό αυτό, θέλουμε να τονίσουμε ότι φυσικά δεν πρέπει να γίνεται, δεν πρέπει να επαναληφθεί, αλλά δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε τίποτα, γιατί στην πορεία του μας έχει δείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός αθλητής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ουσεϊνού Μπα.

Διαβάστε επίσης