Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ κάνεις κουμάντο! ΚΑΙ στα πλέι οφ! (photos)

Εσύ κάνεις κουμάντο! ΚΑΙ στα πλέι οφ! (photos)
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 - 11:01

Αρχίζουμε και τα πλέι οφ, λοιπόν! Απέναντι στον Άρη, στις 17:15, η σέντρα του πρώτου αγώνα, του μίνι πρωταθλήματος, το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» με… συνοπτικές διαδικασίες. Τα εμπόδια μπροστά του, πολλά. Αρχής γενομένης από σήμερα. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό, από μόνο του, λέει πολλά. Ο Μαρτίνς το ξέρει και περιμένει από την ομάδα του να τα δώσει όλα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, για να αρχίσει τις υποχρεώσεις του, στα πλέι οφ, όπως πρέπει.

Χωρίς Χασάν, χωρίς Βαλμπουενά, χωρίς Σεμέδο, ο Θρύλος κατεβαίνει, απέναντι στον Άρη να δώσει έναν δυνατό αγώνα, για να πάρει από νωρίς κεφάλι και σε αυτή τη διαδικασία. Για να διατηρήσει το σημαντικό προβάδισμα που έχει ήδη, για να το πούμε πιο σωστά. Οι αγωνιστικές απουσίες δεν… τρομάζουν τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Τον κάνουν πιο δυνατό, όπως έχουμε δει. Ο Μπα είναι παρών και λογικά θα παίξει κανονικά, με τον Μαρτίνς να τον στηρίζει έμπρακτα.

Πάμε, λοιπόν, για την πρώτη σέντρα, απέναντι στον Άρη, για να αρχίσουμε με τρίποντο και να «καθαρίσουμε» όσο πιο γρήγορα γίνεται, την υπόθεση «46ο»!

Διαβάστε επίσης