Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόνταρε ξανά στον Σα, ο Μαρτίνς!

Πόνταρε ξανά στον Σα, ο Μαρτίνς!
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 - 16:31

Η επιλογή του Ζοζέ Σα, για να παίξει ξανά, απέναντι στον Άρη, κάτω από τα δοκάρια, δείχνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει γνώμη, για το ποιος είναι ο καλύτερος και βασικός τερματοφύλακάς του. Τον επέλεξε, λοιπόν, ξανά, για να τον βάλει βασικό, απέναντι στον Άρη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ! Τον στηρίζει, με κάθε τρόπο και του το δείχνει. Έμπρακτα. Έχοντας μιλήσει μαζί του και έχοντας εκφράσει στον ποδοσφαιριστή του, την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Αλλά και επιλέγοντάς τον σταθερά, στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ζοζέ Σα, ο οποίος δεν πέρασε και την καλύτερη περίοδό του, κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού, το αμέσως προηγούμενο διάστημα, έδειξε στο τελευταίο (χρονικά) ματς, απέναντι στην Άρσεναλ, να επιστρέφει στα γνωστά, εξαιρετικά του στάνταρ και να εμπνέει, εκ νέου, απόλυτη εμπιστοσύνη στην άμυνα του και σε όλη την ομάδα.

Ο Μαρτίνς τον πιστεύει αδιάκοπα. Τον επιβραβεύει διαρκώς και τον επιβράβευσε και με το να τον επιλέξει ξανά, βασικό, απέναντι στον Άρη, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης