Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήξερε τι έκανε ο Μαρτίνς, με Σα… (videos)

Ήξερε τι έκανε ο Μαρτίνς, με Σα… (videos)
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 10:37

Ορισμένα πράγματα χρειάζονται πολύ λεπτούς χειρισμούς. Και πρέπει κάποιος να το… έχει, για να μπορέσει να το κάνει. Ο Ολυμπιακός είδε τον Σα, εδώ και αρκετό καιρό, να περνάει ένα κακό φεγγάρι, με συνεχόμενα ματς, στα οποία δεν ήταν… ο εαυτός του, για να το πούμε απλά. Δεν ήταν ο Σα, τον οποίο όλοι ξέρουμε και γνωρίζουμε. Και όμως, ποτέ δεν έκανε θέμα, γύρω από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Ποτέ δεν… άνοιξε το θέμα, παραπάνω από όσο χρειαζόταν. Δηλαδή πέρα από μία κουβέντα μεταξύ παίκτη και του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς.

Την ώρα που οι φίλοι του Ολυμπιακού -δικαίως- αναρωτιούνταν μήπως πρέπει να γίνει κάτι, με το θέμα τερματοφύλακα, αφού εμφανώς ο Σα ήταν σε… κακή κατάσταση, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει, αυτό που κανείς δεν περίμενε. Να στηρίξει ΑΠΟΛΥΤΑ και σε ΟΛΑ τα ματς, τον παίκτη του. Δεν τον έβγαλε, δεν τον έβαλε στον πάγκο ή στην… εξέδρα, όπως μας έλεγαν διάφοροι… αντικειμενικοί, ότι πρέπει να συμβεί και άλλα τέτοια.

Για να μην παρεξηγηθούμε, συζήτηση έγινε και γύρω από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, αλλά και στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού. Αλλά εκεί έγινε καλοπροαίρετα. Για το καλό της ομάδας και του ίδιου. Όχι για να… υπάρξει διχόνοια. Οι άλλοι, οι αντικειμενικοί, οι οποίοι έτρεχαν να… στείλουν τον Σα στην εξέδρα, είδαν τον Πέδρο Μαρτίνς να τους αγνοεί, επιδεικτικά και να συνεχίζει να ποντάρει επάνω στον τερματοφύλακά του.

Η δικαίωση δεν άργησε να έρθει. Κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και στον Άρη, την Κυριακή, ο Σα ήταν… Σα. Όπως έπρεπε, δηλαδή. Και ο Μαρτίνς χαμογελούσε… Γιατί ήξερε τι έκανε…

Διαβάστε επίσης