Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ελ Αραμπί: Αποθέωση για το ομαδικό πνεύμα! (video)

Ελ Αραμπί: Αποθέωση για το ομαδικό πνεύμα! (video)
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 12:18

Τρομερή συζήτηση έχει σηκώσει η αγωνιστική συμπεριφορά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Ολυμπιακού συγκεκριμένα, έκανε κόντρα στον Άρη ένα συγκλονιστικά αλτρουιστικό παιχνίδι, δείχνοντας ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε, πάνω από όλα, για τα προσωπικά του στατιστικά. Αντιθέτως, αυτό που τον ενδιέφερε σταθερά και σταθερά τον ενδιαφέρει, είναι το κοινό καλό και το συνολικό όφελος. Αυτό της ομάδας.

Ο Ελ Αραμπί κυνήγησε και χθες, φυσικά, το γκολ. Αλλά δεν ήταν και τόσο ευνοϊκές οι περιστάσεις, για να το πετύχει. Ο Ολυμπιακός, έχοντας μείνει με 10 παίκτες, από το 41’, ήταν αναγκασμένος να περιορίσει λίγο, την επιθετική δραστηριότητά του, για χάρη της ανασταλτικής λειτουργίας. Και έτσι ο Ελ Αραμπί δεν τροφοδοτήθηκε όσο σε άλλα ματς, με στόχο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Παρόλα αυτά, έκανε τρομερό παιχνίδι, τακτικά, μαρκάροντας, πιέζοντας, υπηρετώντας ευλαβικά το πλάνο του Μαρτίνς, για να μείνει το υπέρ του Ολυμπιακού σκορ, μέχρι το τέλος.

Και τέτοιου είδους νοοτροπία δεν μπορεί ποτέ να πάει… στραβά! Ο Ελ Αραμπί έκανε ό,τι του ζήτησε ο Μαρτίνς, θυσιάζοντας την… ιδιότητά του, ως επιθετικός, ως γκολτζής, ως αρχισκόρερ. Έπαιξε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ για την ομάδα και όχι για το γκολ, δίνοντας ό,τι είχε και δεν είχε, στο τακτικό πλάνο. ΑΥΤΟ είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι οι παίκτες του, αυτό είναι το πλάνο Μαρτίνς και ποδοσφαιριστών, που φέρνει, στο τέλος της ημέρας… ΤΙΤΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης