Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Από τις 3/1 και το +3, στις 22/3 στο +19! Δίκαια ετοιμάζει στέψη!

Ολυμπιακός: Από τις 3/1 και το +3, στις 22/3 στο +19! Δίκαια ετοιμάζει στέψη!
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 13:59

Όταν οι ομάδες μπήκαν στο 2021, ημερολογιακά, ο Ολυμπιακός ήταν στους 3 πόντους μπροστά από τον δεύτερο, στο πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του 46ου ήταν ακόμη ρευστή, αν και ο Θρύλος ήταν, από τότε, το απόλυτο φαβορί. Και από τότε, έχουν περάσει λιγότερο από 3 μήνες. Ο Θρύλος έπαιζε και παίζει Τετάρτη-Κυριακή, πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη. Α-στα-μά-τη-τα. Ο Ολυμπιακός παίρνει αυτό το πρωτάθλημα όχι γιατί… έτσι, επειδή του το… χαρίζει κανείς. Αλλά επειδή είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι με διαφορά η πιο ποιοτική, έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ και είναι μακράν η καλύτερα προπονημένη ομάδα, από τον Μαρτίνς, αν και έχει κάνει τη μικρότερη προετοιμασία…

Και όλα αυτά, το να κάνει, μετά από περίπου 3 μήνες, το +3… +19, το έκανε ανάμεσα σε μία ευρωπαϊκή υπερπροσπάθεια, την οποία κλήθηκε να κάνει, για να ξεπεράσει την Αϊντχόφεν και να παλέψει στα ίσια, την Άρσεναλ και να τη νικήσει μέσα στο Emirates. ΞΑΝΑ. Και να προχωρήσει στο Κύπελλο, αποκλείοντας τον Άρη. Τον πιο δύσκολο αντίπαλό του, σε όλη τη σεζόν και τη μοναδική ομάδα, η οποία τον δυσκόλεψε τόσο πολύ!

Ο Ολυμπιακός παίρνει αυτό το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για στέψη, γιατί το ΑΞΙΖΕΙ. Γιατί είναι η ομάδα, η οποία ξεπέρασε και ξεπερνά ΟΛΑ τα εμπόδια που βρίσκονται (ή που της βάζουν) μπροστά της και συνεχίζει απτόητοι, όσες αντιξοότητες και να βρει στο διάβα της… Και γι’ αυτό ετοιμάζεται να σηκώσει το 46ο. Αλλά και γι’ αυτό μετρά ήδη… 45!

Διαβάστε επίσης