Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός: Ακόμα και στη διακοπή, έχει στόχους!

Ολυμπιακός: Ακόμα και στη διακοπή, έχει στόχους!
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 10:01

Αγωνιστική δραστηριότητα δεν έχουμε, αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα διακόπτεται, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, για τα διάφορα προκριματικά διοργανώσεων, ανά τον πλανήτη. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Θρύλος να μην έχει, αυτό το Σ/Κ αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο Ρέντη μένουν με… σταυρωμένα τα χέρια, ή… χαλαρώνουν. Κάθε άλλο. Οι ημέρες ξεκούρασης, τις οποίες παίρνουν οι ποδοσφαιριστές που μένουν εδώ και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Ωστόσο στον Ολυμπιακό, ακόμη και στη διακοπή, έχουν… στόχους!

Η ομάδα χρειάζεται μία καλή αποκατάσταση. Χρειάζεται μία καλή αποθεραπεία, για να μπορέσει να επανέλθει, το συντομότερο, στα γνωστά της στάνταρ. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τόσα πολλά ματς, σε όλο αυτό το διάστημα, από την αρχή της σεζόν, έως τώρα. Τα περισσότερα. Έτσι, είναι μακράν η πιο καταπονημένη ομάδα, στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας περάσει, παράλληλα και αρκετές περιπέτειες με τον κορονοϊό. Απουσίες παικτών, που κόστισαν σε ακόμη μεγαλύτερη κόπωση, αλλά και δυσκολία των ίδιων των ποδοσφαιριστών, εκείνων, να επανέλθουν στην ενεργό δράση. Ο Θρύλος χρειάζεται απαραιτήτως ανάσες, αλλά με δουλειά. Αποκατάσταση.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν εδώ, οφείλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν, με «το πόδι στο γκάζι» ώστε να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι, όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίσουν ξανά. Μην ξεχνάμε ότι επανερχόμαστε με ντέρμπι και μάλιστα όλα συνεχόμενα! Με την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟ και με τον ΠΑΟΚ, κατά σειρά. Και η ομάδα πρέπει εκεί, να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, για να πάρει τις νίκες που θέλει και να τελειώνει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου!

Η δουλειά που πρέπει να γίνει στο Ρέντη, ακόμη και αυτές τις ημέρες της διακοπής, είναι στοχευμένη. Και έτσι, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούν να επαναπαυτούν. Άλλο πράγμα η αποκατάσταση, από την κόπωση που έχει συσσωρεύσει η ομάδα, μέχρι εδώ, άλλο η δουλειά. Και η δουλειά πρέπει να γίνει στα υψηλότερα στάνταρ, αφού ακολουθούν ντέρμπι, που πρέπει να κερδηθούν!

Διαβάστε επίσης