Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεξί μπακ επιπέδου και… μπακ-απ στα χαφ! (videos)

Δεξί μπακ επιπέδου και… μπακ-απ στα χαφ! (videos)
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 11:37

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι ένας από τους πιο ανεβασμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κατά τη φετινή περίοδο. Άρχισε… μουδιασμένα, μην έχοντας ρόλο στην ομάδα και παραμένοντας μακριά από τις βασικές επιλογές του Μαρτίνς.

Ωστόσο, έδωσε τη μάχη του και πάλεψε. Δεν το έβαλε κάτω, δεν παραιτήθηκε, από την προσπάθειά του να κερδίσει μία δεδομένη θέση, στο ρόστερ του Θρύλου. Να κερδίσει με σιγουριά, την παραμονή του στην ομάδα και να διεκδικήσει και το να παίρνει συμμετοχές.

Το κατάφερε. Και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά έχει αναπτύξει και στο έπακρο, το ταλέντο του. Βρίσκοντας, μάλιστα, έναν ρόλο, στον οποίο ανταποκρίνεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Ανδρούτσου έναν εξαιρετικό δεξιός μπακ-χαφ, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ως κεντρικός μέσος (αυτή είναι η φυσική του θέση), μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσφέρει και εκεί, τις υπηρεσίες του, στον Μαρτίνς. Ο Πέδρο ξέρει ότι έχει έναν ικανό παίκτη, για το δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά και μία πρώτης τάξεως εναλλακτική λύση, για τα χαφ, στην οποία μπορεί να καταφύγει, σε περιπτώσεις ανάγκης.

Ο Ανδρούτσος έχει βελτιωθεί πολύ, καθώς η σεζόν προχωρά, ενώ έχει αρχίσει να βρίσκει και γκολ, αλλά και να μοιράζει ασίστ. Και δεδομένα θα μπορέσει να βγάλει, ακόμη περισσότερα πράγματα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όσο θα δουλεύει και περισσότερο, υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς, στον νέο του ρόλο…

Διαβάστε επίσης