Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πολυεργαλείο Μασούρας και ο Μπρούμα (videos)

Το πολυεργαλείο Μασούρας και ο Μπρούμα (videos)
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 17:33

Ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο πολύ αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν αγωνίζονται μαζί και ο λόγος είναι πως από την άλλη πλευρά τις περισσότερες φορές βλέπουμε τόσο τον Ματιέ Βαλμππουενά, όσο και τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Γιώργος Μασούρας λοιπόν καλείται να μοιράζεται αν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι τη θέση του με τον Αρμίντο Μπρούμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία και έχουν βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό να πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Βέβαια είναι και δύο διαφορετικοί παίκτες. Έχουν άλλο στυλ παιχνιδιού, παρότι είναι δηλωμένοι σαν εξτρέμ.

Ο Έλληνας παίκτης του αρέσει να κινείται περισσότερο πίσω ή στο πλάι του επιθετικού, κάτι που φυσικά το έχει δουλέψει πολλές φορές με τον Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση. Από την άλλη ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι πιο περιφερειακός παίκτης, αφού αρέσκεται να κινείται περιμετρικά της περιοχής και να μπαίνει σε αυτή μόνο όταν του δίνεται η τέλεια ευκαιρία.

Το σημαντικό είναι πως και οι δύο δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και προσαρμόζονται σε αυτό που ζητάει ο προπονητής. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν συμμετοχή σε πολλά τέρματα του Θρύλου και θεωρούνται από τους πιο επιθετικούς ποδοσφαιριστές.

Δείτε μερικά βίντεο:

Διαβάστε επίσης