Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λυμπερόπουλε, αυτά τα γκολ, τα οφσάιντ, τα πανηγύριζες ε; (video)

Λυμπερόπουλε, αυτά τα γκολ, τα οφσάιντ, τα πανηγύριζες ε; (video)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 00:30

Βγήκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και είπε πράγματα που κανονικά σηκώνουν παρέμβαση Εισαγγελέα. Σας το είπαμε και νωρίτερα. Είπε αρκετά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, μέσα σε όλο αυτό που ανέφερε ότι είχε πει στον Ντέμη Νικολαΐδη, που είναι έτσι κι αλλιώς σοκαριστικό, είπε και κάτι άλλο.

«Για εμένα έπρεπε να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα νωρίτερα. Το ματς με τον Ιωνικό, το είχα πει στον Ντέμη, πως αν είχε στήσει δύο παιχνίδια στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, θα είχε πάρει δύο πρωταθλήματα. Σε αυτό το ματς είχαμε σκοράρει κανονικό γκολ, το οποίο ακυρώθηκε. Λεπτομέρειες που δεν θυμάται κανείς ενδεχομένως».

Διαβάσατε καλά; «Σε αυτό το ματς είχαμε σκοράρει κανονικό γκολ, το οποίο ακυρώθηκε. Λεπτομέρειες που δεν θυμάται κανείς ενδεχομένως».

Τι θυμηθήκαμε και τι βρήκαμε, όμως, ε;

Ένα γκολ του Λυμπερόπουλου, στον τελικό του Κυπέλλου το 2011, με τον Ατρόμητο, με το οποίο η ΑΕΚ πήρε στο 28’ το προβάδισμα (1-0) και εν τέλει έφτασε στην κατάκτησή του (3-0). Ένα γκολ που, όμως, έπρεπε να ακυρωθεί, μιας και ο Λυμπερόπουλος ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Αλήθεια, αυτό το θυμάται; Γιατί δεν είπε αντίστοιχα... «Σε αυτό το ματς είχαμε προηγηθεί με γκολ οφσάιντ, το οποίο μέτρησε. Λεπτομέρειες που δεν θυμάται κανείς ενδεχομένως»;

Γιατί δεν το είπε, όμως;

Λυμπερόπουλε, αυτά τα γκολ-οφσάιντ, τα πανηγύριζες, ε;

Καλύτερα να σκέφτεται πριν μιλάς, γιατί το ίδιο το ποδόσφαιρο σε ξεφτιλίζει!

Δείτε το γκολ-οφσάιντ του Λυμπερόπουλου:

Διαβάστε επίσης