Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και μόνο η συζήτηση, είναι κωμική… (videos)

Και μόνο η συζήτηση, είναι κωμική… (videos)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 13:49

Είναι δυνατόν να μην παίξει ο καλύτερος Έλληνας παίκτης, βασικός, σε αυτό το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας, απέναντι στην Ισπανία; Είναι, για τη ακρίβεια, δυνατόν να γίνει καν, συζήτηση, για το ενδεχόμενο ο Φορτούνης να μην είναι, κόντρα στους Ισπανούς, στο αρχικό σχήμα. Μιλάμε, τότε, για… ανέκδοτο. Όχι ότι δεν έχουμε δει αντίστοιχα πράγματα, από την εθνική της «εξυγίανσης», στο παρελθόν. Να μένει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, στον πάγκο και να παίζουν άλλοι, που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, με τον Φορτούνη. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, εάν συμβεί…

Αλλά και πάλι, θα μιλάμε για… ανέκδοτο. Ο Φορτούνης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα, μπορεί να κάνει πράγματα, τα οποία άλλοι παίκτες, που έχουν κληθεί και καλούνται, από τον Φαν’τ Σιπ, δεν έχουν στο ρεπερτόριό τους. Η… καραμέλα για το ότι ο Φορτούνης πρέπει πρώτα να… παίζει βασικός στον Ολυμπιακό… έλιωσε, αφού ο Φορτούνης είναι βασικό στέλεχος της φετινής επιτυχίας του Θρύλου, έχοντας αφήσει πίσω του τους αντιπάλους στην Ελλάδα και συνεχίζοντας ψηλά στην Ευρώπη.

Και όμως. Ακόμα και τώρα γίνεται… συζήτηση για το αν θα παίζει ή δεν θα παίζει ο Φορτούνης, στην εθνική Ελλάδας… Ο, κατά τεκμήριο καλύτερος Έλληνας παίκτης. Όχι γενικά, αλλά -και- φέτος.

Διαβάστε επίσης