Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρόταση Ολυμπιακού για προετοιμασία για τα τηλεοπτικά

Πρόταση Ολυμπιακού για προετοιμασία για τα τηλεοπτικά
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 18:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ομάδα εργασίας για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, «ώστε να μιλάμε με στοιχεία και δεδομένα» πρότεινε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς στο ΔΣ της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκάθαρη θέση σύμφωνα με την οποία θα ακούσουν «την όποια πρόταση υπάρξει από πάροχο ή όποια άλλη πρόταση γίνει από μέλος του συνεταιρισμού αλλά σε καμμιά περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα δεσμευτεί ότι συναινεί σε κάτι που δεν έχει μορφή». Δηλαδή, δεν πρόκειται να μιλήσουν υποθετικά.

Αναλυτικά η ξεκάθαρη θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε από τον Κώστα Καραπαπά στο ΔΣ της SuperLeague για τα τηλεοπτικά:

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται ότι θα ακούσει την όποια πρόταση υπάρξει από πάροχο ή όποια άλλη πρόταση γίνει από μέλος του συνεταιρισμού αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν θα δεσμευτεί ότι συναινεί σε κάτι που δεν έχει μορφή.

Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να μας παίρνουν σοβαρά και οι μελλοντικοί χορηγοί της Λίγκας πρέπει να μιλάμε με στοιχεία και δεδομένα.

Τηλεοπτική διαχείριση κοινή με αυτό το ποσό, από αυτόν τον πάροχο, με αυτή τη διάρκεια και με αυτά τα κριτήρια διανομής στις ομάδες.

Όταν υπάρχουν αυτοί οι όροι τότε ο Ολυμπιακός θα απαντήσει.

Υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέλους του συνεταιρισμού για δημιουργία SuperLeague TV.

Κι αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση και προετοιμασία αρχικά για να παρουσιαστεί σαν σενάριο στον συνεταιρισμό και μετά να πάρουμε θέση. Διότι το να παράξουμε τηλεοπτικό προιόν σημαίνει άλλες διαδικασίες, κόστος παραγωγής κτλ.

Πρέπει λοιπόν να δούμε όλα αυτά τα θέματα και να προετοιμαστούμε. Προτείνουμε τη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας για τα τηλεοπτικά, το θέμα είναι τεράστιο για όλους και δεν γίνεται να πέφτει στους ώμους του εκάστοτε Προέδρου της Λίγκας».

Διαβάστε επίσης