Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Μπορούμε να βρεθούμε στο Μουντιάλ» (video)

Μασούρας: «Μπορούμε να βρεθούμε στο Μουντιάλ» (video)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 21:00

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος στάθηκε στο ότι όλα είναι στο χέρι των παικτών και μπορεί η Εθνική να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Παράλληλα ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν το καλύτερο για την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό για τη δική μας γενιά ποδοσφαιριστών να πετύχουμε κάτι καλό. Να προσπαθήσουμε να πάμε σε μια τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, να κάνουμε περήφανο τον ελληνικό λαό και να μπορέσουμε και εμείς οι ίδιοι να ζήσουμε μεγάλες βραδιές.

Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας, έχουμε κάνει μια καλή αρχή και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση».

Ερωτηθείς για τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού και τον καλό ρυθμό που έχει, ο Μασούρας τόνισε:

«Είναι σαφές αυτό. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ρυθμό σίγουρα θα μπορέσουν να βοηθήσουν και την Εθνική. Παρ' όλα αυτά, αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα παιχνίδια με την Εθνική.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, να "βρεθούμε" μεταξύ μας ύστερα από πάρα πολύ καιρό και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο αυτή τη μιάμιση εβδομάδα που θα είμαστε μαζί, ώστε να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε, δηλαδή νίκες στην έδρα μας και ό,τι καλύτερο μπορούμε στα εκτός έδρας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης