Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χρόνια πολλά, Πρόεδρε! Υγεία και κούπες με τον Ολυμπιακό μας!

Χρόνια πολλά, Πρόεδρε! Υγεία και κούπες με τον Ολυμπιακό μας!
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - 01:17

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ελλάδα. Πολύ μεγάλη. Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Επίσης, σήμερα είναι και του Ευαγγελισμού. Και γιορτάζει πολύς κόσμος. Φυσικά, γιορτάζει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει την ονομαστική του εορτή και όλοι εδώ στο gavros.gr τού ευχόμαστε τα καλύτερα. Να έχει την υγεία του, να είναι γερός και δυνατός να αντέχει τα πάντα και να μη σταματάει να πανηγυρίζει επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας. Να μη σταματάει να σηκώνει κούπες με την αγαπημένη του ομάδα. Και ετοιμάζεται να σηκώσει σύντομα άλλη μία.

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό μας, τον έχουν πολεμήσει όσο κανέναν. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Με τόνους λάσπης. Εκείνος, όμως, βράχος. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει τέτοια δύναμη ψυχής που στέκεται εκεί. Στέκεται δυνατός και ανίκητος. Γιατί είναι Ολυμπιακός. Γιατί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Χρόνια πολλά, Πρόεδρε! Να χαίρεσαι το όνομά σου και την οικογένειά σου και να συνεχίζεις να μοιράζεις πόνο. Ξέρεις εσύ. Με υγεία, δύναμη, πολλά χαμόγελα και την τεράστια ψυχή σου.

Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας!

Διαβάστε επίσης