Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμάζεται για την κούπα, σχεδιάζει το 47ο!

Προετοιμάζεται για την κούπα, σχεδιάζει το 47ο!
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - 11:21

Το 46ο πρωτάθλημα πλησιάζει στο Λιμάνι. Δεν χάνεται με τίποτα λέμε. Έχουν μείνει 9 παιχνίδια στα πλέι οφ και η λογική «λέει» ότι στις επόμενες 2-4 αγωνιστικές θα κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Στην ομάδα, όμως, συνεχίζουν τη δουλειά τους. Ο καθένας στο δικό του κομμάτι. Οι παίκτες και οι προπονητές στο αγωνιστικό κομμάτι, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει τελειώσει, αλλά επιτρέπει στον Ολυμπιακό να κάνει σχεδιασμό, σιγά-σιγά, και για την επόμενη. Άλλωστε, η ομάδα, χρόνια τώρα, δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και έτσι συνεχίζει και τώρα. Θυμίζουμε, μάλιστα, και το δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Μούσα που έβαλε «φωτιά».

Η ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Το 46ο πρωτάθλημα πλησιάζει στο Λιμάνι, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο, όπου ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά.

Προετοιμάζεται για την κούπα, σχεδιάζει το 47ο! Ολυμπιακός είναι!

Διαβάστε επίσης

Εμβιλά: Προσοχή, «δαγκώνει»! (videos)

Εμβιλά: Προσοχή, «δαγκώνει»! (videos)

Ήρθε να κάνει τη διαφορά. Και την κάνει στον Ολυμπιακό, αναγκάζοντας τον κόσμο, με την εικόνα του στο γήπεδο, να ξεχάσει τον Γκιλιέρμε...