Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η περίπτωση του Μπρούμα...

Η περίπτωση του Μπρούμα...
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - 18:12

Σίγουρα είναι κάπως νωρίς για να πει ή να γράψει κανείς για το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχει ακόμη δρόμο η ομάδα στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Έχει μπροστά της τόσο τα ματς των πλέι οφ, όσο όμως και τους αγώνες του Κυπέλλου.

Και αν οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να πει κανείς πως έχουν τελειώσει το θέμα της κατάκτησης του τίτλου, το Κύπελλο είναι ανοιχτό. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά και μετά υπάρχει και ο τελικός.

Από εκεί και πέρα όμως έχει γίνει αρκετή συζήτηση για το θέμα του Μπρούμα. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος επί της ουσίας άρχισε να δείχνει πράγματα από τα Χριστούγεννα και μετά.

Είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών πιο πριν. Όταν κατάφερε να βρει τον ρυθμό του και να μην έχει προβλήματα τραυματισμών, μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα και να βρει θέση. Για αυτό άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλα τα ματς από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή όχι, είναι μία συζήτηση η οποία δεν έχει απόλυτη απάντηση. Αλλά αυτή τη στιγμή το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του.

Τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του παίκτη είναι πολλά για τον Μπρούμα και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για τον Πορτογάλο. Επίσης και οι εμφανίσεις του με την Άρσεναλ στους «16» του Europa League δεν ήταν αυτές οι οποίες θα έβαζαν την ομάδα σε δεύτερες σκέψεις.

Διαβάστε επίσης