Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται, πάνοπλος, για… γλέντι στο ΟΑΚΑ! (videos)

Ετοιμάζεται, πάνοπλος, για… γλέντι στο ΟΑΚΑ! (videos)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 09:59

Μεγάλη «μάχη» δίνουν οι τρεις τραυματίες του Ολυμπιακού, Χασάν, Σεμέδο και Βαλμπουενά. Στόχος και των τριών, εφικτός και ολοένα και πιο… δεδομένος, όσο περνούν οι μέρες, είναι όλοι τους να καταφέρουν να δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, της Σούπερ Λιγκ και να… συμμετέχουν στο γλέντι επί της κούλας!

Και οι τρεις πδοοσφαιριστές φορτσάρουν, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμό, ώστε να καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όχι, απλώς, για να δώσουν το παρών στην αποστολή. Αλλά για να μπορέσουν και οι τρεις να παίξουν και να συνεισφέρουν, στην αποστολή του Θρύλου. Η οποία, φυσικά, δεν είναι άλλη, από το να φύγει νικητής, από το ΟΑΚΑ.

Ο Σεμέδο είναι εδώ και μέρες καλά, το γόνατό του έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως και με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις (άρχισε ήδη από την Πέμπτη 25/3 η προετοιμασία) αναμένεται να φορτσάρει, για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και να δώσει το παρών με ΑΕΚ.

Ο Χασάν έχει αφήσει πίσω του, τον μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπώρησε, το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Και μπαίνει, πλέον, σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα, θα είναι έτοιμος να μπει και να παίξει!

Τέλος, ο Ματιέ, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό, είναι σε θέση να μπει και να προπονηθεί κανονικά, με την υπόλοιπη ομάδα, γεγονός που σημαίνει, πρακτικά, ότι και εκείνος θα καταφέρει να δώσει το παρών, στο ΟΑΚΑ, θέτοντας εαυτόν, στη διάθεση του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης