Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι μας η… διάλυση της κούλας! (video)

Στο χέρι μας η… διάλυση της κούλας! (video)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 12:01

Η… χαριστική βολή, την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει στην κούλα, την επόμενη εβδομάδα, ίσως φέρει τη… διάλυση των «κιτρινόμαυρων»! Για ακόμη μία φορά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον δρόμο της κούλας, εν μέσω χιλίων προβλημάτων, στις τάξεις της αντιπάλου του και έχει τη δυνατότητα να… την τελειώσει! Με ένα ξεγυριστό γλέντι, στο ΟΑΚΑ, την επόμενη Κυριακή, ο Θρύλος μπορεί να… σβήσει από τον χάρτη τους «κιτρινόμαυρους» και να τους… βγάλει από τη «μέση». Μία και καλή.

Διαβάσαμε, τις προηγούμενες ημέρες, ότι μέχρι και το… μέλλον του Χιμένεθ, κρίνεται από το τι θα γίνει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό. Αν κρίνουμε από το τι έγινε στο πρώτο ματς του Χιμένεθ, μετά την επιστροφή του, στον πάγκο της ΑΕΚ, φέτος, ίσως θα πρέπει και να κλείνει… αεροπορικά.

Αλλά πέρα από την πλάκα, το timing είναι ιδανικό, για τον Θρύλο, να… τελειώσει την αντίπαλό του. Κάνοντας ένα καλό ματς και νικώντας τη (και μάλιστα εμφατικά), μπορεί να… πολλαπλασιάσει τα προβλήματα της ομάδας του «επενδυτή» και να δείξει, ξανά, τη δύναμή του!

Διαβάστε επίσης