Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σε τροχιά ανανέωσης ο… άρχων του καμουφλάζ! (video)

Σε τροχιά ανανέωσης ο… άρχων του καμουφλάζ! (video)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 12:17

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού Ολυμπιακού και των επιτυχιών του, ήταν και παραμένει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, τη διαρκή του βελτίωση, αλλά και με τις ηγετικές αρετές, τις οποίες, ολοένα και περισσότερο, επιδεικνύει, έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό και την απόλυτη ποδοσφαιρική εκτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας, του φίλαθλου κοινού. Ολυμπιακών και μη…

Ο… άρχων του καμουφλάζ (έτσι θα έπρεπε να αποκαλείται, πλέον, μετά το γκολ που είχε βάλει, στον Κουέστα) είναι σε… τροχιά ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό, όπως σας είχαμε ενημερώσει, εδώ και λίγο καιρό.

Πρόθεση του Θρύλου είναι να «δέσει» εδώ τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και να συνεχίσει να χτίζει, με εκείνον στο κέντρο, τον μελλοντικό Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το θέμα και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας άσος αναμένεται προσεχώς (άμεσα κιόλας) να κληθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Και να επιστρέψει, ακολούθως στα… mind games τους, προς τους αντιπάλους!

Διαβάστε επίσης