Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος ευρωπροκρίσεις και κούπες, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν «ψαλίδι»

Ο Θρύλος ευρωπροκρίσεις και κούπες, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν «ψαλίδι»
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 13:29

Πάει το σανό… σύννεφο. Δεν είναι πρώτη φορά, ούτε και τελευταία. Εκεί όπου δεν υπάρχει τίποτα ουσιώδες, να προσφερθεί στον κόσμο, αναλαμβάνει δράση ο μηχανισμός προπαγάνδας, υπέρ του ΠΑΟΚ, του Ιβάν, μέσα από κανάλια και site, για να… κρατήσει ισορροπία και να… ρεγουλάρει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο οποίος θυμίζουμε, πολύ πρόσφατα είχε αρχίσει να… ξεσπά, για τα καλά, στα Social Media. Δεν είναι και παράλογο, εδώ που τα λέμε, αφού… βλέπει, απλά, αυτά που βλέπει. Τι;

1) Τον Ολυμπιακό να παίζει Ευρώπη μέχρι τον Μάρτιο και να νικάει μέσα στο Emirates, την Άρσεναλ, παίζοντάς τη στα ίσια και κάνοντας ό,τι μπορεί, για να δώσει το παρών στους «8» της διοργάνωσης. Έχοντας, στο μεταξύ, παίξει ξανά στο Champions League, έχοντας κάνει και εκεί αισθητή την παρουσία του και καταγράφοντας ξανά, συμμετοχή, σε φάση ομίλων, την οποία ο ΠΑΟΚ… δεν γνωρίζει!

2) Κούπες. Ο Θρύλος είναι αγκαλιά, με τον πρωτάθλημα Ελλάδας, έχοντας αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό. Αγκαλιάζει, πρακτικά, το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και συνεχίζει να… χτίζει, για το μέλλον. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ μετράει πρωταθλήματα στα… δάχτυλα του ενός χεριού.

3) Φαβορί και για το Κύπελλο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και στον θεσμό του Κυπέλλου, στον οποίο προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για… κατάκτηση! Απέναντί του οι ίδιοι αντίπαλοι, αφού ξεπεράσει τον ΠΑΣ, τους οποίους… πάτησε στη Σούπερ Λιγκ!

4) Μία ισοπαλία… ταβάνι της ομάδας του μποξέρ, 1-1, στην Τούμπα και ένα… τρίμπαλο ξεγυριστό, λίγο μετά! Και μία διαφορά… 20 πόντων, από τον, κατά τα άλλα… ισάξιο αντίπαλο του Θρύλου, τον ΠΑΟΚ…

Και όλα αυτά, ενώ ο ΠΑΟΚ του Ιβάν έλεγε, στις αρχές της χρονιάς, ότι αρχίζει από την ίδια…αφετηρία, με τον Ολυμπιακό! Πως άλλαξαν τα πράγματα, ε; Ο Θρύλος ευρωπροκρίσεις και κούπες, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν «ψαλίδι» για να σωθεί η κατάσταση, με το FFP και να μην υπάρξουν… περαιτέρω προβλήματα! Κατά τα άλλα… ισάξιος.

Διαβάστε επίσης