Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πολύτιμος και καθοριστικός Φορτούνης των... 18 γκολ! (videos)

Ο πολύτιμος και καθοριστικός Φορτούνης των... 18 γκολ! (videos)
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 23:12

Αγκαλιά με το 46ο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο και που επιβεβαιώνει την κυριαρχία του. Δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Είναι η καλύτερη ομάδα και το δείχνει και φέτος. Με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα. Και καθοριστικός παίκτης (ένας από τους αρκετούς, για την ακρίβεια), είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και έχει μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Για την ακρίβεια, έχει άμεση συμμετοχή σε 18 τέρματα του Ολυμπιακού. Σε 18 από τα 65 που έχει σημειώσει ο Θρύλος σε 27 αγώνες.

Ο Φορτούνης έχει σκοράρει 7 τέρματα ως τώρα, έχοντας και 11 ασίστ. Ο κορυφαίος δημιουργός του Ολυμπιακού. Ο κορυφαίος δημιουργός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι και κάνει σχετικά γεμάτη χρονιά, έχοντας ήδη καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, αλλά δείχνει πως έχει επιστρέψει γερός και δυνατός και βοηθάει, είτε με τα γκολ, είτε με τις ασίστ του, τον Ολυμπιακό να πετύχει τον στόχο του.

Είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει τη διαφορά φέτος για τον Θρύλο. Και τέτοιους ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει αρκετούς. Ο Φορτούνης είναι ένας από αυτούς. Τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν πολλοί στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Διαβάστε επίσης