Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω του ΤΟ χάος, αλλά παραμένει τεράστια η δίψα για το 46ο!

Πίσω του ΤΟ χάος, αλλά παραμένει τεράστια η δίψα για το 46ο!
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 01:39

Το πρωτάθλημα, το 46ο, δεν χάνεται για τον Ολυμπιακό. Ακόμη και να αποφασίσει να μην... κατέβει, πάλι δεν προλαβαίνουν να τον φτάσουν. Για τόσο μεγάλη διαφορά μιλάμε. Διαφορά που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Διαφορά που είναι χαώδης αν δείτε την ποιότητα των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προηγείται στη βαθμολογία μετά από 27 αγωνιστικές, 26 στην κανονική διάρκεια και 1 στα πλέι οφ, και έχει πίσω του ΤΟ χάος! Είναι στο +19 από τον Άρη, στο +20 από τον ΠΑΟΚ, στο +22 από την ΑΕΚ, στο +24 από τον Παναθηναϊκό. Ας βάλουμε και το +27 από τον Αστέρα Τρίπολης, λες και έχει κάποια διαφορά από τους άλλους.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να είναι πολύ μπροστά από τους αντιπάλους του, τόσο βαθμολογικά, όσο και στα πάντα, ωστόσο η δίψα για το 46ο παραμένει τεράστια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός, όσο εξαιρετικός είναι ως τώρα στη σεζόν με 22 νίκες σε 27 αγώνες, άλλο τόσο εντυπωσιακά θέλει να κλείσει τη χρονιά.

Σίγουρα η κόπωση από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια είναι μεγάλη. Υπάρχει, όμως, κίνητρο και είναι ισχυρό. Όπως το έκανε και πέρσι, όπου μπήκε και στα πλέι οφ με το πόδι στο γκάζι και εκτίναξε τη διαφορά, έτσι θέλει να κάνει και φέτος. Με τη διαφορά ότι η βαθμολογική απόσταση ήταν χαοτική από την αρχή των πλέι οφ. Ε, σιγά, θα την εκτοξεύσουμε και αυτή...

Διαβάστε επίσης