Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμασία εν μέσω πλέι οφ!

Προετοιμασία εν μέσω πλέι οφ!
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 11:59

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα το πόδι παραμένει… κολλημένο στο γκάζι, για τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη κατακτηθεί, μαθηματικά, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα οφείλει να συνεχίζει να δείχνει απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση, στον στόχο της.

Η κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, αναμένεται να έρθει σύντομα. Και μόλις αυτό συμβεί, θα αρχίσει άμεσα η… προετοιμασία! Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα, άλλωστε, η οποία μπορεί να το κάνει αυτό! Να χρησιμοποιήσει αγώνες των πλέι οφ, που θα απομένουν, έως το φινάλε, για… δοκιμές και τεστ.

Και πρέπει να το κάνει. Ως ένα βαθμό, φυσικά. Ντέρμπι θα υπάρχουν μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές και κανείς στον Ολυμπιακό δεν διανοείται η ομάδα να… χάνει, σε κάποιο από αυτά. Προτεραιότητα θα παραμένει, πάντοτε, η νίκη, αλλά σε αυτό το διάστημα, από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, μέχρι και το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός οφείλει να αρχίσει, σιγά-σιγά, να βλέπει και την επόμενη ημέρα. Ήδη το κάνει, σε επίπεδο σχεδιασμού και μεταγραφών.

Για να συμβεί αυτό, προϋποτίθεται ο Θρύλος να τελειώσει το συντομότερο δυνατό τη μαθηματική κατάκτηση του 46ου. Και σε αυτό επικεντρώνονται, ο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Αμέσως μετά και μέχρι η ομάδα να πάει για… ξεκούραση, καλοκαιρινή, θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές, κάτι σαν μία… πρώτη προετοιμασία, για της σεζόν 2021-22.

Διαβάστε επίσης