Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομάζει το... τέρας της ΕΠΟ

Τρομάζει το... τέρας της ΕΠΟ
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 23:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν... Η μάλλον γράψτε λάθος. Χειρότερα γίνονται τα πράγματα αφού από τις εκλογές δεν προέκυψε μια κανονική ομοσπονδία αλλά ένα... τέρας όπως ήταν. Δεν βοηθά να γίνει η ΕΠΟ μια κανονική ομοσπονδία μόνο το γεγονός ότι ο Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρός της, από τη στιγμή που δεν εξελέγησαν και οι πρώην διεθνείς στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να συνεργάζεται μαζί τους. Σημειώστε και το εξής: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι η ίδια ακριβώς που θα είχε και ο Ψαρρόπουλος αν δεν τον... έκοβε το όριο ηλικίας των 70 ετών. Ο Ψαρρόπουλος που είχε επιλέξει η ΑΕΚ, ενώ ο Ζαγοράκης είναι, αποδεδειγμένα, κοινής αποδοχής, καθώς πήρε 66 ψήφους.

Συμπέρασμα; Ήταν και παραμένει μια ΕΠΟ που το μόνο που ήξερε να κάνει είναι να υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που μέσω της προπαγάνδας τους δεν κρύβουν ότι ο Μελισσανίδης, με τη στήριξη του Σαββίδη, έχει το πάνω χέρι. Για αυτό και προέκυψε το ...6-5 υπέρ της ΑΕΚ στους συμβούλους, στις εκλογές που έγιναν το Σάββατο (27/03).

Το χειρότερο είναι ότι οι εκλογές της ΕΠΟ έγιναν με μια βαριά σκιά. Αναφερόμαστε στην έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ομοσπονδίας, μετά από καταγγελίες για παρεμβάσεις, απειλές, χρηματισμούς και άλλα τέτοια... ωραία και... μυρωδάτα σε εκλογές ΕΠΣ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα αφορά πάνω από δέκα ΕΠΣ. Ομως, τι θα γίνει αν προκύψουν κατηγορούμενοι, δηλαδή αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες;

Για την ιστορία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κληθεί μάρτυρες, πάνω από 15, που έχουν ή είχαν σχέση με τις εξής ΕΠΣ (και με κάποιες ακόμη): Δυτικής Αττικής, Βοιωτίας, Καρδίτσας (σ.σ. ξεχωριστή έρευνα με την πρόσφατη), Θεσπρωτίας, Αιτ/νιας, Σάλας, Ζακύνθου, Αχαΐας, Αργολίδας, Φθιώτιδας. Εντάξει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, ούτε λέμε τι θα γίνει, όμως κάποια πράγματα έπρεπε να είχαν λυθεί πριν από τις εκλογές.

Για να αρχίσει η κάθαρση, καθώς ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν, ή δεν πρέπει να θέλουν, τέτοιες σκιές.

Κάθε απάντηση δεκτή...

Διαβάστε επίσης