Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άσε τον Ολυμπιακό στην τρέλα του

Άσε τον Ολυμπιακό στην τρέλα του
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - 11:41

Μετά να μην αναρωτιούνται, γιατί και του χρόνου και του παραχρόνου και γενικά στο μέλλον, θα συνεχίσουν να βλέπουν πλάτη… Ο Ολυμπιακός, την ώρα που το «σύστημα» δίνει μάχη να… μοιράσει το παρασκήνιο και το «κουμάντο», κοιτάζει να ενισχύσει την ομάδα του. Και να πάρει εξτρέμ, ας πούμε. Μία από τις περιπτώσεις που τσεκάρει, για την ενίσχυση του ρόστερ του, αλλά ενδεικτική του πως σκέφτονται στο λιμάνι. Και τους πως σκέφτονται οι άλλοι, μακριά από το λιμάνι.

Σε πρώτη φάση, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ορισμένα ονόματα, για την θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, στην οποία ο Ολυμπιακός αναζητά έναν ποδοσφαιριστή καλύτερο του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος έδωσε πράγματα στην ομάδα, αλλά όχι στον βαθμό που αναμενόταν. Και έτσι, δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν εδώ. Ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία είχε θέσει πέρυσι, η PSV. Έτσι, στον Ολυμπιακό κινούνται ενεργά, για να βρουν τον παίκτη ή τους παίκτες που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, τη σεζόν 2021-22.

Οι Φεγκουλί (Γαλατά), Ενκουντού (Μπεσίκτας), Ντριούσι (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Μούσα (Αλ Νασρ) είναι μερικοί από τους εξτρέμ που ακούγονται, για τον Θρύλο, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός το ψάχνει ενεργά, από τώρα, να βρει τον εξτρέμ που θα τονώσει τα άκρα του, για τη νέα σεζόν. Και όσο πιο ενδελεχώς το ψάχνει, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχει, στο μεταγραφικό παζάρι, ο Θρύλος.

Διαβάστε επίσης