Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί-Χασάν: Τρανή απόδειξη ότι ο ανταγωνισμός πάει την ομάδα μπροστά! (videos)

Ελ Αραμπί-Χασάν: Τρανή απόδειξη ότι ο ανταγωνισμός πάει την ομάδα μπροστά! (videos)
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - 13:42

Όποιος έχει παρακολουθήσει Θρύλο -και- φέτος, ξέρει καλά πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει το προβάδισμα, σε σχέση με τον Αχμέντ Χασάν, να έρχεται από τον πάγκο και τον πλαισιώνει, ή να τον αντικαθιστά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο ισάξιους επιθετικούς, στη γραμμή κρούσης, με τον ένα να ωθεί τον άλλο, διαρκώς, να γίνεται καλύτερος! Και αυτή η σχέση, ανάμεσα σε Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι η πιο τρανή απόδειξη, ότι ο ανταγωνισμός πηγαίνει την ομάδα μπροστά!

Αυτό το… κλισέ, το οποίο οι ποδοσφαιριστές λένε, συχνά-πυκνά, στις δηλώσεις τους, ότι ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, ευνοεί το σύνολο, βρίσκει ΕΔΩ εφαρμογή και αναδεικνύει αυτό ακριβώς! Από τον ανταγωνισμό, ανάμεσα στον Αχμέντ Χασάν και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Θρύλος βρίσκει ακόμη περισσότερα γκολ, με τους δύο παίκτες να σκοράρουν ακατάπαυστα!

Ο Γιουσέφ έχει τους… αριθμούς και την ποσότητα, βάζοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο, ενώ ο Αχμέντ Χασάν βάζει το… ένα καθοριστικό γκολ, πίσω από το άλλο! Δίνοντας μεγάλες νίκες, σημαντικά τρίποντα και προκρίσεις! Και οι δύο, προσφέρουν τόσα πολλά, στον Θρύλο και η μεταξύ τους «κόντρα» (δεν υπάρχει καμία κόντρα, η σχέση των δύο είναι εξαιρετική και σε προσωπικό επίπεδο) βγάζει έναν νικητή: Τον Ολυμπιακό.

ΟΚ, δύο νικητές: Τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς. ΟΚ, τρεις νικητές: Τον Ολυμπιακό, τον Μαρτίνς και τους φιλάθλους του Θρύλου. ΟΚ, τέσσερις: Και το ποδόσφαιρο, στο σύνολό του…

Διαβάστε επίσης