Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Ο «πιστολέρο» των 50 γκολ πάει για ρεκόρ! (videos)

Ελ Αραμπί: Ο «πιστολέρο» των 50 γκολ πάει για ρεκόρ! (videos)
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - 20:26

Τα 50 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στη δεύτερή του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας, έχει φτάσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με αριθμούς που τρομάζουν! Και να σκεφτεί κανείς πως η φετινή χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του άλλα 11+1 παιχνίδια.

Ο «πιστολέρο» του Θρύλου αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και είναι ο πρώτος σκόρερ, δείχνοντας διαρκώς την κλάση του και την εκτελεστική του δεινότητα. Πέρσι πέτυχε 27 τέρματα, σε όλες τις διοργανώσεις, και φέτος έχει πετύχει ήδη 23!

Πέρσι τα έβαλε σε σύνολο 51 αναμετρήσεων και φέτος έχει καταγράψει 37. Και, όπως προαναφέραμε, έχουμε ακόμη 11+1 παιχνίδια. Έχουμε τα 9 παιχνίδια των πλέι οφ και στο Κύπελλο, για αρχή, τους δύο ημιτελικούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ελ Αραμπί, λοιπόν, πηγαίνει για ρεκόρ και θέλει να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση. Δεν είναι μακριά, αλλά καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Να είναι πάνω απ’ όλα υγιής και θα τα καταφέρει.

Δεν είναι, πάντως, μακριά από το να πετύχει νέο ρεκόρ στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του. Είναι σε καλή κατάσταση και μετά τη διακοπή καλείται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Καλείται να συνεχίσει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: Να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης