Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά όπως πάντα και φύγαμε για το νταμπλ!

Δυνατά όπως πάντα και φύγαμε για το νταμπλ!
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 - 01:01

Σε νέα εβδομάδα μπαίνουμε από τη Δευτέρα και ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Στην ομάδα, λοιπόν, προετοιμάζονται ήδη για τον αγώνα με την ΑΕΚ, έστω και αν ακόμα λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τις Εθνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να χάσει το πρωτάθλημα, έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του. Όμως, θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, λογικό είναι. Το έκανε και πέρσι, θέλει να το κάνει και φέτος.

Ναι, είναι ο καλύτερος. Με διαφορά. Μεγάλη διαφορά. Οφείλει, όμως και το ξέρει και ο ίδιος, να συνεχίσει έτσι όπως ήταν για 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η διαφορά δεν λέει κάτι. Και μπορεί τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 46ο, όμως, θέλει να το κάνει με τρόπο εντυπωσιακό.

Η διαφορά με τους άλλους είναι χαοτική, το έχουμε ξαναπεί. Το βλέπουμε κιόλας. Εκεί που μετράει, στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός τούς κάνει πλάκα. Πολύ μεγάλη πλάκα.

Η μεγάλη απόσταση, λοιπόν, εννοείται πως δεν πρέπει να φέρει χαλάρωση. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ναι, παίζουν και οι άλλοι και όλα μέσα στον αθλητισμό είναι, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται προπάντων να τα δώσει όλα και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας τώρα που η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθείας. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ και το Κύπελλο. Και φέτος. Και ο Θρύλος καλείται να κλείσει τη χρονιά όπως ακριβώς την ξεκίνησε και όπως ακριβώς ήταν σε όλη τη διάρκειά της.

Δυνατά όπως πάντα και φύγαμε για το νταμπλ!

Διαβάστε επίσης