Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός σημαίνει αλληλεγγύη (videos)

Ολυμπιακός σημαίνει αλληλεγγύη (videos)
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 00:58

Η δύναμη του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια δεν σταματάει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο σύλλογος με μπροστάρη τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει προχωρήσει σε σπουδαίες κινήσεις και έχει βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας όταν είχαν ανάγκη. Είναι πλέον δεδομένο πως δεν πρόκειται απλά για μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πανίσχυρο κοινωνικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο πως σε όποια γωνιά και αν ρωτήσεις, ανεξαρτήτου ομάδας και φιλάθλων, άπαντες αναγνωρίζουν πως αυτή η ομάδα και ο πρόεδρος της ήταν πάντα εκεί για να δώσει το «παρών» σε μεγάλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Ποιος θα ξεχάσει τη μεγάλη πλημμύρα στη Μάνδρα και το πόσο βοήθησε ο Ολυμπιακός εκείνους τους κατοίκους; Στην πυρκαγιά στο Μάτι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Θύρα 7 έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν όπως μπορούσαν, όσους είχαν ανάγκη.

Επίσης ήταν μπροστάρης και στο προσφυγικό, όταν έστειλε τρόφιμα, νερά και ρούχα προκειμένου να προσφέρει στους ανθρώπους που ήρθαν θαλασσοδαρμένοι στη χώρα μας. Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έκανε δωρεά κλινών ΜΕΘ για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Παράλληλα προχώρησε σε δωρεά 20 οικίσκων στο Δαμάσι Τυρνάβου για τους σεισμόπληκτους που έχασαν τα σπίτια τους από τις ισχυρές καταστροφές. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα, είναι μία οικογένεια και φροντίζει πάντα να είναι δίπλα στο συνάνθρωπο.

Διαβάστε επίσης